09.06.2017, autor: Mária Tvrdá, kategorie: Akce

Duchovně-odpočinkový pobyt pro seniory v Podhájské se vydařil

Duchovně-odpočinkový pobyt pro seniory v Podhájské se vydařil
Včetně fotogalerie

V krásném měsíci květnu – v měsíci Panny Marie jsem se spolu s mnoha dalšími zájemci z různých koutů naší vlasti zúčastnila duchovně-odpočinkového pobytu v Podhájské na Slovensku, který zorganizovalo Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové ve spolupráci s CK Avetour.

Během pobytu jsme měli každý den možnost účastnit se mše sv. a duchovní obnovy, kterou vedl P. František Lízna. Každý den jsme vyjížděli na wellness procedury do známého termálního koupaliště Podhájska. Termální voda v Podhájské má blahodárné účinky na lidský organismus a je srovnatelná s vodou Mrtvého moře. Organizátorka zájezdu Veronika Čepelková z Diecézního centra pro seniory a CK Avetour nám taktéž připravili překvapení – návštěvu malebného mariánského poutního místa Studnička Pozba. Velmi nás také oslovila prohlídka největšího slovenského Betléma v Rajecké Lesné s místním poutním kostelem Panny Marie Frívaldské. Na závěr pobytu jsme ještě navštívili nejstarší poutní místo na Slovensku – Marianku u Bratislavy.

Děkuji P. Františku Líznovi SJ a P. Josefu Vlčkovi, vedoucí zájezdu Veronice Čepelkové z Diecézního centra pro seniory a cestovní kanceláři Avetour s.r.o. za uspořádání tohoto vydařeného pobytu.

Mária Tvrdá

 
Fotogalerie Fotogalerie
Fotogalerie Duchovně-odpočinkový pobyt v Podhájské
Duchovně-odpočinkový pobyt v Podhájské

09.06.2017, Rajecká Lesná, Podhájska, Studnička Pozba, Marianka

Autor: VČ

Počet fotek ve fotogalerii: 21

Fotogalerie Zobrazit fotky Duchovně-odpočinkový pobyt v Podhájské

 

 

 
Nahoru