07.11.2014, autor: Marcela Řezníčková, kategorie: Aktuality

Nové číslo Rodinného života

Nové číslo Rodinného života

Milí přátelé. 

„Děti v zahraničí“, to je téma pátého čísla časopisu Rodinný život, které pro vás dokončujeme. Posíláme vám krátký nástin toho, o čem se v posledním čísle tohoto roku dočtete, na co se můžete těšit, nebo na co upozornit případné nové zájemce o časopis.

  • To, jak můžou středoškoláci získat zkušenosti se studiem v zahraničí, jak se stát hostitelskou maminkou, co obnáší program Eva exchange, nebo jaké jsou zkušenosti ze studií v Japonsku, Malajsii či v Hongkongu, najdete v článku „Mluvme spolu“.
  • Zajímavé řešení toho, jak se vyrovnat s nezaměstnaností po škole a vysvětlení toho, co může mít společného skotská whisky a sjednocování rodiny, najdete v dvojrozhovoru „Zažít, vidět, zkusit“ s ženou, která pracovala v zahraničí a s jejími rodiči.  
  • S rodiči, které jejich děti obohatily pohledem na Ugandu, Kambodžu, Anglii a Španělsko se potkáte v rozhovoru „Najednou žádný mama-hotel, tata-banka“ 
  • Časopis také obsahuje článek se sestrou Bohdanou Andreou Bezákovou, CJ, který se věnuje problematice Novodobého otroctví a obchodování s lidmi. Podívejte se na příběh dvou žen a seznamte se jak předejít nežádoucím až tragickým problémům při vycestování za prací.
  • V cyklu „Babiččina teologie“ se zamyslíme nad paralelou pohádky Kůzlátka versus vlk a trvalým zápasem Ježíš – beránek versus  vlk - ďábel. 
  • V rámci rubriky „Manželství – cesta ke svatosti“ se dostaneme k manželskému páru v Africe, který dobře poznal cenu svobody.
  • K blížícím Vánocům nás doprovodí L. Nágl Receptem vážně nevážně na Vánočního bifteka z kapra pro JFK.

Chtěli bychom vás upozornit na možnost předplacení dárkového předplatného jako vánočního dárku pro Vaše blízké a přátele. Darováním předplatného časopisu jim dáte dárek, který jim bude dělat radost po celý rok. Pokud předplatné objednáte do pátku 12. prosince, stihneme vám do Vánoc zdarma poslat vánoční dárkový certifikát.Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 250, e-mail: rodinnyzivot@arcibol.cz

Marcela Řezníčková

 

 

 

 

Zájezd do nádherného Tyrolska

 
Nahoru