18.10.2016 [úterý] - 20.10.2016 [čtvrtek], zveřejněno: 16.10.2016, kategorie: Akce

Pojeďte s námi na duchovně-odpočinkový zájezd do Českosaského Švýcarska

Pojeďte s námi na duchovně-odpočinkový zájezd do Českosaského Švýcarska
Aktualizováno - přidána další nástupní místa

OBSAZENO!

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové zve seniory a další zájemce na

duchovně-odpočinkový

zájezd do Českosaského Švýcarska

 

s návštěvou poutních míst Filipov a Modlivý důl

a koupáním v německých termálech Bad Schandau

Termín: 18. – 20. 10. 2016

Cena: 2.490,- Kč

Cena zahrnuje: 2x ubytování v pěkném  *** penzionu v Českém Švýcarsku (dvou, příp. třílůžkové pokoje), polopenzi, dopravu pohodlným autobusem, průvodce, duchovní doprovod, cestovní pojištění do zahraničí

Cena nezahrnuje: vstupy, místní poplatek – hradí na místě osoby ve věku 18-70 let

Program:

1. den: Odjezd v ranních hodinách ze Svitav, Litomyšle, Vysokého Mýta, Chvojence, Hradce Králové, Hořic a Jičína. Návštěva mariánského poutního místa Filipov, které je nejmladším mariánským poutním místem litoměřické diecéze a patří k významným sakrálním památkám Českého Švýcarska. Mše sv., možnost osobních modliteb. Přejezd do německých termálních lázní Bad Schandau s vnitřním a venkovním vyhřívaným bazénem, vířivkou, proudovým tunelem, bylinkovou koupelí, soláriem a řadou dalších relaxačních možností. Využít můžete i jedinečný bazén s barevným osvětlením a „tekoucím zvukem“ – cca 3 hodiny relax, koupání, volný program. Odjezd na ubytování, večeře.

2. den: Mše sv., snídaně, návštěva největší atrakce Českosaského Švýcarska – Pravčické brány, která je největší přirozenou skalní bránou na našem kontinentu. Procházka nádhernou přírodou, volno, relaxace, možnost modliteb, večeře.

3. den: Mše sv., snídaně, kratší osobní volno, odjezd do Svojkova. Odtud pěší procházka k poutnímu místu Modlivý důl s pozoruhodnou skalní kaplí v asi 1 km dlouhém romantickém skalnatém údolí. Odjezd do Jičína, Hořic a Hradce Králové s příjezdem v odpoledních až večerních hodinách.

Přihlášky: Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 32, 500 03 Hradec Králové, telefon: 495 063 661, mobil: 737 215 328, e-mail: dcs@bihk.cz, web: www.dcshk.cz

 

 

 

Zájezd do nádherného Tyrolska

 
Nahoru